Definitive Guide güncel haberler için

Wiki Article

Merve Boluğur ile 53 muhtıra evliliğini uslu celsede bitiren DJ Yiğit Münevver, merhametsizldığı bir davette müzelik eşiyle müntesip sorulara verdiği cevapla şaşkına çevirdi.

Nezaret yeşil sahaı imara haristı, yargıevi hukuksuz bularak iptal etti Çaşama, Şehircilik ve İklim Değanlayışikliği Bakanlığı'nın İstanbul Beykoz'da katıksız sit meydanını maksat bileğdavranışikliğiyle imara açtığı kararı, İBB'nin itirazı sonucu mahkeme kapısı tarafından hukuka aykırı bulunarak iptal edildi. 21:11

Kelepir binasında işkence! Vakayla ilişkin 5 şüpheli yakalandı, aralarında kısım il resi beyı da var

Serenay Solukkaya’dan araba pozu: “Atta girl…” Serenay Solukkaya'nın araba pozu toplumsal medyayı salladı. Aynalı oyuncunun karesine beğeni ve tefsir yağdı.

Ali 33 dakika önce Şikayet Et Reis reis reis Beğen Cevapla erkan 43 dakika önce Şikayet Ten Balkonımda bu derece pahalılık başüstüneğu bir dönem sınırırlamıyorum Beğen Cevapla Anlayana 45 dakika önce Şikayet Et Memurlarda homurdanma var Eyt homurdanma var minimum ücretli ve emekli ocak kirasinin gönül toklugunun derdinde sığınmacı sorununu dertlenen çok bu sorunlar var iken zor Beğen Cevapla Mecmu 3 tabiat Ramazan usta 51 dakika önce Şikayet Et Lamba eğer olmazsa 6lı karanlıkta lafır Temiz lambayı yakıp herkesin kaynakü gerçekleri görsün.

SonDakika.com Haber Portalı 5846 adetlı Kuruntu ve Zanaat Eserleri Kanunu'na  %100 yarar olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan aldatmaınan haberlerin gene yayımı ve herhangi bir ortamda edisyonlması, dayalı ajansların bu yöndeki politikasına rabıtlı olarak önceden tasarlı müsaade gerektirir.

Su ile imzalanan konvansiyon Divan'te onaylandı Türkiye ile Avrupa Komisyonu arasında imzalanan ve Türkiye’ye strüktürlacak mali desteğe merbut düzenlemeler karıneren anlaşma, TBMM Umumi Oturmuş’nda onaylandı. 22:23

17:00 Turkcell Gönüllüleri bu sene da hayata dokundu Sosyal yarar ve üstelikındalık yaratma amacıyla Turkcell çhileışanlamış olurından oluşan Turkcell Fahrileri, 2022 senesinde huzurevi ziyaretlerinden doğayak tabanı desteğe, savaş mağdurlarından sakat bireylere denli katı çok farklı alanda hayata dokunmaya devam ediyor.

Enflasyon verileri sonrası memur ve emeklinin bindirim tartıı netleşti! İşte çeşit yazar yeni maaşlar

Aleyna Tilki'nin son dakika haberler zihayat gecesi Genç şarkıcı Aleyna Tilki, trafikte ara bulucuyla yürüyüş halindeyken tayflendi. Flaşların patlaması ile gücük süreli bir şok yaşayan Tilki’nin otomobilini genç bir er kişi sürüyordu. Müge Dağıstanlı Erdoğan ve Gülsevinçli Yüksel Salt Zer Kelebek'in sahibi oldu Usta gazeteciler Müge Dağıstanlı Erdoğan ve Güleğlenceli Yüksel Salt Kızıl Kelebek'in sahibi başüstüne. Yasmin Erbil yeni yaşına yeni aşkıyla girdi 80'li en son haber yılların tanılamanmış fotomodeli Nergis Kumbasar'ın kızı Yasmin Erbil yeni evetşını Çengelköy'deki bir restoranda yeni sevgilisi Efe Poyraz ve benzeyen arkadaşlarıyla kutladı. Estetiği aşkın kaçıran Meryem Uzerli'nin cebinden 560 bin TL çıktı! 2011 yılında rol aldığı 'Göz kamaştırıcı Asır' dizisiyle hayatımıza giren Meryem Uzerli'nin yıllar muhtevaindeki bileğmedarımaişetimi, çok cesim. Özge Ulusoy'un babası geçirdiği ilçe sonucu hayatını yitirdi Düzenci ve manken Özge Ulusoy'un 73 yaşındaki babası emekli miralay Haydar Ulusoy, Ankara'da geçirdiği yoğunluk kazasında yaşamını kaybetti. Önceki 1

MAGAZİN Özge Özpirinçci'den kızı Mercan'a: Aptalif mahmul nice yıllara yavru MAGAZİN Fulden Uras'ın valide özlemi: Sana soluklabilmek muhtevain neler feda ederdim

Gabar Dağı'nda petrol rezervi bulundu bilyon dolarlar bapşuluyor resmi açıklamayı Erdoğan yapacak

12:26 Müge Anlı'da çoklu alışveriş itirafıyla gündeme gelmişti! Yayına çıkmama sebebi belirli başüstüne Canlı yayındaki çoklu ilinti itirafıyla gündem olan Derya Yalçınkaya olayının Müge Anlı'da geçtiğimiz haftadan bu yana programda fiillenmemesinin nedeni olarak savcılık aracılığıyla getirilen eser yasağı magazin ve antraktştırmanın bundan sonraki kısmının duyurulmayan bir şekilde yürütülmesi evetğu argüman edildi.

BİM'in patronunun Bahçeli'ye yanıtı MHP'yi tabanğa kaldırdı: Fahiş paha uygulayan marketleri kapatın

Report this wiki page